Zomer

Zomer Week 8

19/08 - 23/08/2024

Lede

Er was eens..

3 - 5 jaar

Er was eens een superleuk kleuterkamp dat je niet mag missen. Ga met ons mee naar sprookjesland. Een wereld vol muziek, dans, leuke spelletjes en creatieve knutsels. Waar wolven, prinsen en prinsessen zich helemaal thuis voelen.

125€

De geheime missie

6 - 8 jaar

King Holmes.. de broer van Sherlock Holmes heeft zijn eigen detective bureau opgericht. King heeft dringend jou hulp nodig om alle opdrachten op te lossen. Maar ssstttt.... de buitenwereld mag dit niet weten. Help jij mysteries ontrafelen?

125€

Gezelschapsspellen tot leven

9 - 14 jaar

Deze week zijn we zelf de pion, voor alle sportieve jongens en meisjes die graag met ons op ontdekking gaan. Gezelschapspelen komen deze week tot leven in afwisseling met sport en spel en creatieve activiteiten. Levend Pac Man spelen of een echte zeeslag.

125€

Gijzegem

Superbeesje is al onderweg

3 - 5 jaar

Ken jij het verhaal van superbeesje? Het is een piep klein beesje. Een beesje met een supergroot hart! Help jij superbeesje om de dieren te redden? Want aap heeft een verstopte neus en de olifant zit vast in de modder.

125€

Ik ben ik en jij bent jij

6 - 8 jaar

Op een sportieve en creatieve manier gaan we door dit thema. De ene is groot de ander is klein... Weet je dat beetje anders zijn. Dat zijn we ook in de sport. Samen brengen we dan ook alle opdrachten tot een goed einde. Kan jij die moni's op kamp plaatsen van groot naar klein?

125€

Van de start tot de finish 

9 - 14 jaar

Deze week gaan we helemaal door tot het einde. We rennen, we klauteren... we maken samen veel plezier. Maar we helpen deze week iedereen tot de finish. Sporten is leuker met vrienden. Klaar voor de start? 

125€

Wichelen

Heksje Lili sportief

3 - 5 jaar

Heksje Lili is een klein heksje dat een magisch boek heeft. Samen met haar draakje Hector maakt ze uit het magische boek spannende sportavonturen. Ben jij benieuwd welke sport er uit haar boek komt?

125€

Adventure kamp

6 - 8 jaar

Een weekje vol avontuur, ben jij ook fan van laserguns? Of om met pijl en boog te schieten. Maak je samen met ons een katapult? Wij zijn klaar om elk avontuur aan te gaan.

125€

Danskamp

9 - 14 jaar

Dans je met ons mee? Want niets is cooler dan dansen met onze beste dansjuf. Als iedereen die dansbenen al klaar zet kunnen we er supersnel in vliegen. Juf Sjomara heeft altijd kei leuke dansmoves klaar voor jullie.

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Lede

Kasteeldreef 63 - 65 9340 Lede

Gijzegem

Pachthofstraat 1 9308 Gijzegem

Wichelen

Margote 114 9260 Wichelen