Zomer

Zomer Week 7

LET OP!! 3dagen kamp -> 12/08 - 14/08/2024

Gijzegem

Hoofd, schouder, knie & teen

3 - 5 jaar

Oren, ogen, puntje van je neus.. dit liedjes kennen jullie zeker en vast. Deze week valt er weer heel wat plezier te beleven. We proberen zien met onze handen en te dansen zonder voeten. Ga met ons mee op een fantasierijke ontdekking.

75€

Sportkriebels

 6 - 8 jaar

Kriebelt het bij jou ook soms? Zo die kriebels om te gaan sporten en op kamp te gaan. Deze week hebben we een leuke sportmix aangevuld met mega spelactiviteiten.

75€

Verraders aan de sporttafel

9 - 14 jaar

Ben jij de verrader aan de sporttafel? Of weet jij er eentje te ontmaskeren? Wie saboteert onze groepsspelen? Wie aan de tafel zal het vertellen? 

75€

Overmere

De kleine kunstenaar

3 - 5 jaar

Haal die kunstenaarstalenten boven, want we gaan deze week creatief aan de slag. We gaan de week combineren met leuke spelactiviteiten. 

75€

Sportmix 

6 - 8 jaar

In deze korte week willen wij graag een leuke mix van verschillende sporten. Hockey, Baseball, Badminton... We sporten er 3 dagen helemaal op los. Een te gekke combinatie met spelletjes om er een geweldige kampweek van te maken.

75€

Ford Boyard

9 - 14 jaar

Spanning en avontuur, wie van ons zou er de meeste sleutels ontvangen? In je team doe je verschillende opdrachten en zo kom je aan de sleutels. De sleutels leiden ons op dag 3 tot een lekkere schat. Kom samen met ons op avontuur in dit sport, spel en creatief Ford Boyard spel.

75€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Gijzegem

Kruisstraat 2 9308 Gijzegem

Overmere

Schoolstraat 1 9290 Overmere