Zomer

Zomer Week 6

05/08 - 09/08/2024

Overmere

Alle dagen feest

3 - 5 jaar

Elke dag is er wel een reden om een knotsgek feestje te bouwen. Muziek, dans, knutselen en samen spelen dat zijn onze ingrediënten deze week. Het gaat een mega fantastische week worden Whoehoeee 5 dagen feest. 

125€

1 voor allen, allen voor 1

6 - 8 jaar

Bij dit kamp moeten we echt samen werken. Elkaar vertrouwen en in een sterk team samen werken. Hoe meer je gaat samen werken hoe meer je het doel zal bereiken. Let op want er staan spannende opdrachten voor je klaar. Kan jij blijven hangen aan de muur, hoeveel vellen papier zijn er aan een toiletrol? 

125€

Expeditie King-Y-Son

9 - 14 jaar

Hoe zou jij overleven op een onbewoond eiland? Het wordt alvast een avontuurlijke uitdaging.

Zorg ervoor dat je een kompas kan lezen.. maar vooral dat je goed uitgeslapen bent. We komen graag tegen het einde van de week van het onbewoonde eiland af.. anders moeten we voor altijd daar blijven.

125€

Dendermonde

Ridder Odiel en Prinses Odette

3 - 5 jaar

Beste ridders zijn jullie klaar om de prinses te redden? De prinses gooit haar haren uit het torenraam en wacht op jullie. We gaan klimmen en klauteren om onze prinses te bereiken. In combinatie met leuke spelletjes en knutselactiviteiten op maat van elke kleuter.

125€

Game and play

6 - 8 jaar

Een weekje vol supertoffe en coole spelen. Kennen jullie Kubb? Wie waagt zich aan lasershooting? Elke dag ook samen zwemmen in afwisseling met andere sport en spel activiteiten.

135€

Sport van A tot Z

9 - 14 jaar

We sporten van A tot Z en maken zo kennis met bekende maar ook minder gekende sporten. Maar de sport die iedereen zeker kent en ook elke dag gaan doen is ZWEMMEN.

135€

Wichelen

Dierenmanieren

3 - 5 jaar

We vliegen, rennen, vallen, duiken.. het dierenmanieren kampje. knutselwerkjes en mega leuke dierenspelletjes. Schrijf jij je in voor dit beestig kamp? 

125€

Battle of sports

6 - 9 jaar

Welke stoere jongen of mega coole meid gaat deze battle aan? Ben jij zo een avonturier tussen 6 en 9 jaar? Dan zijn we in Wichelen op zoek naar jou! Geen enkele battle gaan we uit de weg. Een geweldige mix van sport, spel, lasershooting en paintball.

135€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Overmere

Schoolstraat 1 9290 Overmere

Dendermonde

Sas 38 9200 Dendermonde

Wichelen

Margote 114 9260 Wichelen