Zomer

Zomer Week 5

29/07 - 02/08/2024

Erpe-Mere

Paw Patrol in de zomer

3 - 5 jaar

Wie is jou favoriete paw patrol held? Is speuren iets voor jou? Dan is deze week ideaal voor jou. We speuren, sporten, knutselen en spelen knotsgekke spelletjes.

125€

Clicks Kamp

6 - 8 jaar

Deze week gaan we bouwen met clicks. Maar naast al dat bouwplezier leven we ons helemaal uit in verschillende soorten sport en spel. Samen maken we van deze week een mega cool project met onze bouwblokken.

125€

Battle is On

9 - 14 jaar

Lasershooting, stratego, bootcamp... Hou jij van een leuke en afwisselende uitdaging? Kom dan zeker naar ons battle kamp en ontdek het op kamp.

135€

Gijzegem

Kleine reuzen en grote kabouters

3 - 5 jaar

De reus is klein en de kabouter is groot. Klaar voor het reuzen leuke kabouterkamp? Luister naar het verhaal van de kleine reus. als een grote kabouter stap jij door ons parcours. Maar sssttttt niet doorvertellen hé.. want zijn normaal niet de kabouters klein en de reuzen groot?

125€

Legokamp

6 - 8 jaar

Deze week draait het om kleine blokjes.. zo die met die bolletjes op. Je weet wel die gekleurde blokjes. Waar jij je fantasie mag gebruiken en starten met bouwen. Maar we verwerken ook onze legoblokjes in onze spelactiviteiten. Ben jij benieuwd? Sport, bouw, speel en knutsel met ons mee.

125€

Queens got talent

9 - 14 jaar

In wat blink jij uit? Wie weet zit daar nog wel een talent verborgen. Samen gaan we het ontdekken. Samen vinden we een groot talent in de sport en spelactiviteiten waar we samen door gaan.

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Erpe-Mere

Burstdorp 1 9420 Erpe-Mere

Gijzegem

Pachthofstraat 1 9308 Gijzegem