Zomer 

Zomer Week 3

15/07 - 19/7/2024

Wichelen

Het leven op de boerderij

3 - 5 jaar

Wat doen we nu met de melk van een koe. Welke dieren zijn er allemaal op de boerderij. Kan jij de koe, het schaap of de eend nadoen?  We verwerken de boerderij in onze sport en spel activiteiten en knutselen onze dieren.

125€

Alles loopt op wieltjes

6 - 9 jaar

We gaan racen, rijden, trappen... Supersnel starten en als de beste stoppen. Alles op wieltjes mag mee naar kamp deze week. Naast al dat rollen doen we natuurlijk heel wat sport en spel activiteiten.

125€

Gijzegem

Vos en haas gaan samen op kamp

3 - 5 jaar

Kijk daar! Daar tussen de bomen, daar zijn vos en haas. Stap jij mee in het avontuur? We luisteren naar de verhalen. We spelen super leuke spelletjes met veel hoepels en de parachute. Kan jij je zo snel verstoppen als haas? We komen het samen te weten op kamp.

125€

De verloren schat

6 - 8 jaar

Neem alvast de schatkaart bij de hand of NEE WACHT is de schatkaart wel op kamp? Laat ons maar best ook even op zoek gaan naar de kaart. Vinden we de schat van Gijzegem op school? 

125€

De mol

9 - 14 jaar

Ontmasker jij de mol op sportkamp? Kan jij valsspelen? Heb jij elke saboteur ook gelijk door? Los de opdrachten op en ontmasker de mol. In combinatie met sport, spel en creatieve momenten.

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Wichelen

Margote 114 9260 Wichelen

Gijzegem

Pachthofstraat 1 9308 Gijzegem