Zomer

Zomer Week 2

08/07 - 12/07/2024

Lede

Sprookjesland

3 - 5 jaar Bijna VOLZET

Deze week ontdekken we samen bekende en minder bekende sprookjes. Er was eens... Roodkapje die met haar mandje naar grootmoeder ging. 3 biggetjes die een huisje gingen bouwen. Een sprookjesachtig kamp in afwisseling met sport en spel.

125€

Lego kamp

6 - 8 jaar

Zijn de lego bouwers klaar? Laat je fantasie de vrije loop op dit superleuke legokamp. Naast het legobouwen zijn er ook heel wat sport en spelactiviteiten. 

Doe jij mee? De kleine gekleurde blokjes wachten je op.

125€

Schattenjagers

9 - 14 jaar

Hi jager, welkom in ons sportteam de schattenjagers. We roepen jou hulp in! Reeds geruime tijd zijn we op zoek naar de grootste sportschat. Maar het loopt niet als verwacht. Kan jij de schat bemachtigen?

125€

Zele

Queenie Langkous

3 - 5 jaar VOLZET

Queen gaat verhuizen naar Villa Kakelbont. Samen met Pipi Langkous zet ze heel het huis op stelten. Meneer Nilson ziet het niet goedkomen.. Zing je met ons mee? Want euh... ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk dat ik het wel kan.

125€

Sella Mosredna

6 - 8 jaar

We beginnen met sluiten en eindigen met openen. Op dit kamp doen we het gewoon Sella Mosredna (ontcijfer jij dit?) Zo weinig mogelijk punten scoren tijdens een quiz. Hockey achterstevoren of was het nu ondersteboven.. opstaan of gaan zitten?? Het gaat duidelijk worden op kamp. Of niet? Voor de snadneleots daar ben ik pas echt benieuwd voor.. want ga je dan pas zitten als de muziek start? Weet je een beetje RAAR is gewoon LEUK!

125€

Gezelschapsspellen tot leven

9 - 14 jaar

Deze week zijn wij de pionnen. Voor sportieve jongens en meisjes die graag met ons op ontdekking gaan. 
Het spel komt tot leven in afwisseling met verschillende sportactiviteiten. 

Kan jij een mega leuk spel bedenken en het helemaal uitwerken samen met je kampvrienden.

125€

Gijzegem

Reisje rond de wereld

3 - 5 jaar

Ben jij ook zo een wereldreiziger? Zin om de wereld te leren kennen. Wel stap maar mee in ons sport en spelvliegtuig. Samen ontdekken... want we sporten, spelen en knutselen de wereld rond.

125€

Pipi Langkous mee op kamp

6 - 8 jaar

Pipi langkous... het STERKSTE meisje dat ik ken. Ga met haar mee op de gekste avonturen in Villa Kakelbont. Alles mag en niets moet.. als dat niet superfijn is. Die plaats waar we samen eens raar kunnen doen. Want we moeten elke dag wel eens raar doen anders worden we suf en oud.

125€

Spots on ... Sport ready

9 - 14 jaar

Heb jij al ontdekt wat je favoriete sport is? Deze week doen we er een heleboel. Maar samen met je team mag je jullie eigen sport uitvinden. Wie weet is de juf dan ook wel eens de kampioen van de week. 

125€

Overmere

Op safari

3 - 5 jaar

Hopppaaaa... zet je safari hoed maar op. Want wij gaan deze week samen op SAFARI. We springen in onze jeep en ontdekken het buitenleven. Brul deze week vooral van plezier.

125€

Superhero's

6 - 8 jaar

Een kamp voor alle helden. Klimmen, klauteren, estafette en parcours. Wie weet een battle met laserguns en paintball. Superhero ben jij er klaar voor? Ik battle mee met je.

125€

Terug in de tijd

9 - 14 jaar

Wat deden alle tieners heel heel heel lang geleden. Welk spel of sportactiviteiten waren er als er nog geen games waren?

Benieuwd? Schrijf je in en maak het mee.. 

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Lede

Kasteeldreef 63 - 65 9340 Lede

Zele

Avermaat 135A 9240 Zele

Gijzegem

Kruisstraat 2 9308 Gijzegem

Dendermonde

Sas 38 9200 Dendermonde

Overmere

Schoolstraat 1 9290 Overmere