Zomer 

Zomer Week 1

01/07 - 05/07/2024

Zele

Het kleurenmonster doet aan sport

3 - 5 jaar Bijna VOLZET

Het kleurenmonster is toch wel een beetje zenuwachtig. Want hij gaat voor het eerst op kamp. Hij weet totaal niet wat het allemaal inhoudt. Samen met het kleurenmonster doen we aan sport. Stel jij hem gerust? Het zal een knotsgekke week worden.

125€

Opzij Opzij Opzij

6 - 8 jaar

Opzij opzij opzij... wij hebben ongelofelijke haast! We moeten rennen, springen, vliegen, duiken... opstaan en weer doorgaan. Ga jij met ons mee in deze knotsgekke kampweek in combinatie met sport, spel en creatieve momenten.

125€

Kraak de code 

9 - 14 jaar

Een missie waar wij jullie hulp nodig hebben. Want dit kunnen wij niet alleen. Ben jij een krak in codes ontcijferen? Maar ook super goed in raadsels oplossen? Help ons om onze missie tot een goed einde te brengen. Samenwerken is een must want de tijd tikt.

125€

Kalken

Ridders & Prisessen 

3 - 5 jaar

Ben jij die sierlijke prinses of die echte stoere ridder? Ben je klaar voor een week vol leuke avonturen? Samen zijn we voor een week ridder of prinses. Een magisch kleuterkamp boordevol leuke activiteiten.

125€

Op een onbewoond sporteiland

6 - 8 jaar

We dromen over de zee en gaan samen aan de slag om ons onbewoond eiland te creëren. Duik mee in de wondere wereld van sport en spel. Ga op ontdekking en verzamel jouw sporttrofeeën.

125€

Rad vol sportavonturen

9 - 14 jaar

Een rad vol met sport en spelplezier. Wie weet staat er ook wel ergens een hindernissenparcours tussen. Kom ji ook sluipen, klauteren, ravotten en aan het rad draaien?

125€

Gijzegem

Piraten van de zee

3 - 5  jaar

Schip AHOI, scheepsmaatjes! De kapitein van ons piratenschip wacht op zijn bemanning in Gijzegem. Klaar om de wilde zee op te gaan en allerlei piratenavonturen te trotseren. Roep maar luid "AYE AYE KAPITEIN" want wij zijn er helemaal klaar voor.

125€

Hocus pocus toverkamp

6 - 8 jaar

Trek je mantel aan en zet een hoed op je bol. Onze toverstaf halen we van onder het stof. Een magisch fantasie avontuur want ik wens dat ik een KIKKER ben.

125€

Het grote uno kamp

9 - 14 jaar

7 kaarten... geraak jij die kwijt? Wie roept er als eerst UNO? Speelplezier voor iedereen met de verschillende uno kaarten. We gaan ALL WILD want in deze week doen we ook aan sport en spel. Wedden dat Juf Sabrina elk potje uno wint.

125€

Erpe-Mere

Bewegen met Odiel & Odette

3 - 5 jaar VOLZET

Ziin jullie klaar om samen met Odiel & Odette op ontdekking te gaan? 2 vrolijke kleuterkikkers die de wereld willen ontdekken. Verhalen, zoekopdrachten en sensory play. Een combinatie van sport, spel en creatieve opdrachten op maat van elke kleuter.

125€

Superhelden op kamp

6 - 8 jaar

Iedereen is een superheld! We zoeken deze week niet alleen stoere supermannen maar ook dappere supervrouwen. Gij jij met ons mee op superhelden avontuur? Speel, sport en knutsel deze week met ons mee.

125€

Spel XL

9 - 14 jaar

We gaan XL deze week... Spel klassiekers in het groot. Speel mee en maak het spel levend. We beleven deze week alles reuze en giga groot. We maken ons eigen pac man parcours en spelen zeeslag met een mega grote fitness bal.

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Zele

Avermaat 135A 9240 Zele

Kalken

Nerenweg 7 9270 Kalken

Gijzegem

Pachthofstraat 1 9308 Gijzegem

Erpe-Mere

Burstdorp 1 9420 Erpe Mere