Paasvakantie week 2

Paasvakantie week 2

08/04 - 12/04/2024

Zele

Het avontuur van de Paashaas
2.5 - 5 jaar

Hier staan ons heel wat avonturen te wachten. Elke dag spelen we samen en gaan we de grootste avonturen aan. Wie haalt het is de paashazenestafette? Heb jij zin om samen met ons een weekje op avontuur te gaan?

125€

Paas Picasso
6 - 8 jaar

Een creatief kampje aangevuld met sport en spel. Elke dag een nieuwe knutselopdracht, kleien, schilderen... als een echte picasso gaan we samen aan het werk.

125€

Lede

Paashaassafari
3 - 5 jaar

Hup! Zet die safarihoed maar op. De paashaas is er klaar voor. We springen in onze jeep. Kijken door onze verrekijker en brullen samen van plezier!

125€

Iedereen Paaskampioen
6 - 8 jaar

Iedereen is kampioen, ook JIJ! Maar weet je.. dat zijn we elk op onze manier. Ben jij de snelste loper of de stoerste voetballer? De creatiefste of het grootste showbizz talent. Alles kan deze week bij onze Paaskampioen.

125€

Reis rond de sportplaneet
9 - 14 jaar

Wist jij dat er een sportplaneet was? Tijdens deze kampweek ga je op een sportieve ontdekkingsreis. Een tof team, sport en vooral heel veel fun.
Afgewisseld met spel en creatieve opdrachten.

125€

Dendermonde

De paashaas is de chocolade kwijt

2.5 - 5 jaar

De paashaas is een beetje verstrooid... Hij heeft jullie hulp echt wel nodig. Wie van jullie kan er goed klimmen en klauteren om alle chocolade te vinden. Help jij de paashaas? Want we hebben de beste speurneuzen van Dendermonde en omstreken nodig.

125€

Gaan met die banaan

6 - 9 jaar

Samen met je team ga je ervoor! We hebben uitdagende activiteiten, leuke parcours en knotsgekke estafettes klaar staan. Tijdens dit kamp kan je alvast al je energie kwijt. 

125€

Contact

kingsandqueens-sportkamp@hotmail.com

Locatie

Zele

Avermaat 135A 9240 Zele

Lede

Kasteeldreef 63 - 65 9340 Lede

Dendermonde

Sas 38 9200 Dendermonde